cg13Sâmbătă am participat la Concursul National de Cultură Generală, aflat la a doua editie. A fost o zi in care am (re)descoperit ca frumusetea  interioara a oamenilor poate fi dezvăluită mai mult din modul in care pun intrebarile decat din raspunsurile pe care le dau. Iar organizatorii acestui concurs s-au dovedit foarte frumosi in oglinda celor 240 de intrebari pe care le-au formulat pentru cele doua probe de concurs (individuala si pe echipe).

Au fost intrebari spectaculoase, surprinzatoare, uneori cu capcane (capcane fair-play, daca va puteti imagina asa ceva!), dar intotdeauna bogate in informatii diverse, ingenios conectate. Proba pe echipe a fost foarte disputata si a fost o experienta interesanta sa gandim impreuna rapid si amplu timp de doua ore pline. Medalia de bronz ne-a dat ocazia sa bem si un pahar de sampanie, dorinta de a repeta experienta ar fi existat oricum. Pentru cei care doresc sa cunoasca intrebari frumoase locul de intalnire este Yellow Club, in fiecare marti.

2 réflexions sur “FrumuseŢea întrebărilor

  1. Iata doua ore in care omul se poate simti bine intr-un mod atat de original ! Mi-a placut poza , radiaza forta …doar ca v-ati ascuns in spatele sampaniei 🙂
    Felicitari pentru medalie !

  2. Ma bucur ca mai exista in Romania si cluburi cu oameni interesati de cultura.
    Cred ca sunt asa de rare precum oazele in desert!
    Spune la initiatori sa se faca auziti si pe alte canale!

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s